19 Ekim 2016 Çarşamba

Cinsiyetsiz Romanı ( 1.BÖLÜM)

Merhaba, benim tek derdim Bilim-Kurgu... Benim tek amacım Bilim-Kurguya hayran olan insanlarla tanışmak ve bir araya gelmek. İşte bu yüzden yazdığım CİNSİYETSİZ adlı kitabımın bölümlerini düzenli olarak yayınlayacağım...

 Cinsiyetsizler hikayesi (Yeni adıyla CİNSİYETSİZ VE SULH SIRDAŞLIĞIbenim bilinçaltımın yegane ürünüdür . Yaklaşık olarak iki ay önce (seyahat esnasında) gördüğüm bir rüya cinsiyetsizlerin temelini oluşturmuştur. Gördüğüm her rüya yeni bir bölüm olarak watpadd'de yerini alıyor. Yani yeni bir rüya yoksa yeni bir bölümde yok... Ve gördüğüm her rüya hayal dünyamın tavan yaptığının bir göstergesi. Kan ter içinde uyandığım rüyaları uyanır uyanmaz not alıp ertesi gün hikayeme ekliyorum. Beni korkutan ve şizofren olmaya iten rüyalar siz okuyucular için yalnızca hikaye... ...
Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
#cinsiyetsizrüyalar
#sulh
#sirdasligi
İnsanlık, cinsiyetten üstündür...

ZENON'DA FELAKET BİR GÜN
Endişelerinizden kurtulmak istiyorsanız , yaşamaktan en çok korktuğunuz şeyin bir gün başınıza geleceğini kabul edin.
( Socrates)
Ilıç ağacının dalları hastane camını tırmalıyordu. Hiddetli bir bahar rüzgarı bütün gece boyunca Zenon dünyasına saldırıp durmuştu. Sedyenin üzerinde yatan kadın acıyla bağırdı, kadının dudakları titriyordu,gözleri sıcak yaşlarla dolmuştu. Uzun ince tırnaklarıyla hemen altında bulunan beyaz çarşafı sıkıca tutuyordu.Geçen her dakika çığlıkları kulak tırmalamaya devam ediyordu acı içerisinde kıvranan kadının.
İki doktor vardı.
Bir adam ve iki Hemşire.
Ha, bir de az sonra dünyaya gelecek olan ikizler...
" Haydi bayan Elsa ... Biraz daha gayret edin.'' dedi Hemşire. Sesi en az bedeni kadar cılızdı. Çaresiz kadının gözlerinde dolan sıcak yaşlar , yanaklarında donmuştu. Adam,Bayan Elsa'nın başucunda işe yaramaz bir şekilde dikiliyordu . Elbette baba olacağı için heyecanlıydı.Doğumun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için dua ediyordu Adam , şimdilik yapabileceği tek şey buydu. Adam , bayan Elsa'nın alnına bir öpücük kondurarak destek olmaya çalıştı. Çaresiz kadının tuzlu terini dudaklarında hissetmişti işe yaramaz adam. Çaresiz kadının sancıları karnını kasıp kavururken dişlerini dudaklarına geçirdi.
Cılız ağlama seslerinin yankılanmasıyla odadaki inilti son buldu tabi kadının işkence gibi olan sancıları da. Doktorlar, ikizlerin dünyaya gelmesini bir şekilde sağlamıştı. Fakat yolunda gitmeyen bir şeyler vardı çünkü odadakiler iliklerine kadar ürpermişti.Doktorlar kendi aralarında kısık sesle konuşuyorlardı. Cılız hemşire hemen yanında bulunan obur Hemşireyi dürterek " Şuna bak ! '' dedi.
Obur hemşirenin göz bebekleri şaşkınlıktan büyümüştü.Bir kaç anlamsız kelime geveleyip durdu . Elsa, gözlerini yumarak rahatlamaya çalıştı,ancak başaramadı.
Doktor Jake '' Bu ikizler, cinsiyetsiz '' dedi. Elsa'nın kalp atışları hızlandı.
CİNSİYETSİZ .....
Zenon dünyasında bu kelime kulağa hiç hoş gelmeyecek türdendi. Bir çeşit yasaklı sözcüktü.
CİNSİYETSİZ !
Utanç verici.
Lanet dolu.
Bay Hans, şaşkınlık içerinde doktora baktı . Yasaklı sözcük Bay Hans'ın konuşma kabiliyetine son vermişti. Bayan Elsa, şiddetle ağlamaya başladı ve ard arda '' Olamaz! '' diye bağırdı. Bay Hans , eşinin söylediklerini onaylarcasına '' Olamaz. '' dedi. Ancak istenmeyen şey olmuştu.Bayan Elsa, hıçkırmaya devam etti. Cinsiyetsiz ikizler , Hemşirelerin kucağında odadan uzaklaştırıldı... Kehanet bu kez bir erkek yada bir kadından değil, eylül ayında doğan ikiz cinsiyetsizlerden bahsedip duruyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder