19 Ekim 2016 Çarşamba

Cinsiyetsiz Romanı (2. BÖLÜM)

BÖLÜM 2
İSTENMEYEN ÇOCUKLAR
'' Öldürün onları Doktor Jake!'' diye haykırdı bay Hans sertçe.
Ölüm,adı kadar soğuk ve acımasızdı. İnsanların içini ürpertir ve onları korkuturdu. Bayan Elsa , hala sedyede acı içerisinde kıvranıyordu,titreyen dudaklarına zorlukla konuş emrini verdi.
'' Hayır,Hans. Onlar bizim çocuklarımız.'' diye fısıldadı Elsa. O fedakar bir anneydi.
'' Sen onlara çocuk mu diyorsun ? ''
Bay Hans, insanları azarlamayı severdi , bu kötü alışkanlıklarından yalnızca biriydi.Cinsiyetsiz çocukları haketmek için hiçbir şey yapmadığı bu karanlık dünyaya anlam vermeye çalışarak zaman harcadı. Zira harcayacak başka hiçbir şeyi yoktu.
Elsa , güçlükle yutkundu ve doktorun gözlerine baktı. Bayan Elsa'ya doktordan başka hiç kimse yardım edemezdi.
'' Bakın bay Hans, eşiniz haklı. Onlar sizin çocuklarınız ve çocuklarınızı her ne olursa olsun kabullenmek zorundasınız. '' dedi doktor pürüzsüz sakin sesiyle. Cinsiyetsiz çocukların dünyaya gelişinden zevk alıyor gibiydi. Belki de zevk almasının sebebi son zamanlarda cinsiyetsiz çocuklarla gereğinden fazlaca karşı karşıya gelmiş olmasıydı.
'' Kabullenmek zorunda mıyım ? Sen buna zorunluluk mu diyorsun ? '' dedi Hans. Monoton bir ses tonuyla konuşmuştu. Doktor Jake'in konuşmasına müsaade etmeden çenesine bir yumruk indirdi. Hans'ın kasları içgüdüsel olarak acıyla gerilmişti. Doktor sendeleyerek geri geri gitti.
'' Lanet olsun,bay Hans! Diye bağırdı doktor. Sakin ses tonundan eser yoktu.
'' Lütfen sakin olun!''
Hans geri geri sendeleyen adamın üzerine doğru yürüdü. Elleriyle doktorun yakasını tuttu. Çenesi zonkluyordu Hans'ın. Doktoru hızlıca kendine doğru çekerek onu havaya kaldırdı. Artık doktorun korku dolu nefesini yüzünde hissedebiliyordu. Bay Jake , kısa boylu ,açık tenli ve zayıf bir adamdı.Üstelik keldi.
'' Sen hiç cinsiyetsiz bir çocuğa sahip oldun mu doktor ? '' diye sorarken buldu kendini Hans.Dilinin ucunda bir yığın soru vardı. Dişlerini birbirine sürttü ve doktordan bir cevap gelmesini bekledi.
Cevap gelmedi.
Doktor kaskatı kesilmişti.Ağzını açtı ama kelimeleri harmanlayıp düzgün bir cümle kuramayacak kadar acizdi.
'' Cinsiyetsizleri öldür Doktor. Yoksa ben seni öldürürüm anladın mı? .''
Bu bir emirdi. Doktor boğuk bir ses tonuyla konuşarak acizlikten sıyrılmayı başarmıştı.
'' Cinsiyetsizleri öldürmemize gerek yok Bay Hans. Zenon halkının hiçbir sınıfı cinsiyetsizleri kaldırabilecek kadar açık görüşlü insanlar değiller.Zenon dünyasında cinsiyetsizlere yer yok, onlar eninde sonunda öldürülecek . ''
Bay Hans , doktorun söylediklerini hazmetmeye çalışıyordu . Bir baba nasıl olurda kendi çoçuklarının ölmesini isterdi? Şakakları kendi kanının sesiyle zonkluyordu Hans'ın. Hızlıca solumaya başladı. Hayal ettiği tek şey Doktoru öldüresiye dövmekti.Bay Hans şiddet dolu olan hayalini gerçekleştirmek için hiç vakit kaybetmedi. Doktoru hemen yanında bulunan masaya doğru fırlattı. Daha sonra ardı arkası gelmeyen yumruk darbelerini doktorun kusursuz yüzüne savurdu. Doktor acı içerisinde kıvranırken doğum yapan kadın Elsa'dan oldukça farksız görünüyordu. Hans, doktorun acı çekmesinden oldukça hoşnuttu oysa. Yerde kıvranan doktora iki tekme daha attı bay Hans. Doktor elleriyle karnını sıkıca tuttu. Karın boşluğuna aldığı darbeler canını yakmıştı.
Elsa olup bitenleri izlemeye daha fazla dayanamadı. Acı ve korkuyla haykırdı kadın.
'' Yeter artık dur ! Doktor doğru söylüyor, cinsiyetsizleri Zenon halkı sağ bırakmaz. Elbette öldürülecekler.''
Dehşet verici bir sessizlik oldu. Bay Hans derin nefes alarak Elsa'nın sesine adapte olmaya çalıştı. Hans,paramparça olan zihnini toparlamayı sonunda başarmıştı. Zavallı Hans'ın zihni tamamlanmayı bekleyen yapboz gibiydi.Tek kelime etmeden odayı terk etti.Doktor soluklanarak ağzından kan ve safra tükürdü.
Bayan Elsa ağlıyordu,hıçkırıklarına dur emrini vermeyi denemişti. Fakat bu emir işe yaramamıştı. Çünkü Zenon dünyasında cinsiyetsiz çocuklara sahip olmak kolay değildi . Bu bir belaydı...
Korkunç bir bela!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder